TV2 Nord om MyDefence: Nordjysk firma finder vejsidebomber med ny teknologi

TV2 Nord har været på besøg hos MyDefence Communication for at høre nærmere om vores udvikling af ny, intelligent teknologi i kampen mod bl.a. vejsidebomber.

Teknologien kan anvendes til at spore og blokere kommunikationen mellem en bombe og en mobiltelefon, som trådløst udløser bomben. Tidligere har det været nødvendigt at transportere dén type teknologi rundt i køretøjer, men Nørresundby-virksomhedens boks kan bæres i en rygsæk, og kan dermed advare hver enkelt soldat, inden det er for sent.

– Tidligere var det sådan at man skulle have hele biler til at køre rundt med det. Men nu har vores teknologi gjort det meget lettere. Så nu kan man faktisk bare have den i en rygsæk eller lignende, siger Jesper Blauendahl fra MyDefence.

Klik her for at læse hele artiklen, eller se indslag neden for:

[su_video url=”https://www.mydefence.dk/wp-content/uploads/2016/07/Video_TV2Nord.mp4″ poster=”https://mydefence.dk/wp-content/uploads/2016/07/tv2nord_splash.jpg”]