Studentermedhjælper fra multimediedesign søges til MyDefence

Stillingen

Vi søger en studentermedhjælper til vores kontor i Nørresundby, der kan hjælpe os med at opdatere vores hjemmeside www.mydefence.dk samt at kvalitetssikre vores søgemaskineoptimering. Vi ønsker i højere grad at skabe en behagelig brugeroplevelse for de forskellige kundesegmenter, vi henvender os til, og dine input til vores visuelle identitet samt hjemmesidens funktionalitet vil være værdsat, hvorfor du vil få stor indflydelse på det færdige resultat.

Det er en timelønnet stilling på 5-10 timer ugentligt, og vi aftaler i fællesskab, hvordan timerne placeres ifølge vores behov og dine ønsker.

Personen

Du er i gang med uddannelsen til multimediedesigner. Du har erfaring med design af websider, interaktionsdesign, web content, SEO og har viden om værktøjer som eksempelvis Google Analytics, Ubersuggest, Google Adds o.s.v. Det er vigtigt, at du har erfaring med CMS og specifikt WordPress og gerne med templateværktøjet Elementor. Desuden ønsker vi os, at du besidder grafisk interesse og flair samt har erfaring med e-commerce i forhold til opbygningen af en webshop – dette er dog ikke en prioritet i første omgang.

På det personlige plan forestiller vi os, at du har en positiv indstilling til hverdagens udfordringer, er selvstændig, effektiv og kvalitetsbevidst samt at du trives i et uhøjtideligt miljø, hvor der er kort vej fra tanke til handling.

Om MyDefence

MyDefence Communication ApS er specialiseret i at udvikle sensorer til detektion og jamming af droner, som vi udvikler og sælger til den internationale forsvars- og sikkerhedsindustri samt til civile kunder til beskyttelse af f.eks. lufthavne og fængsler. MyDefence anvender de nyeste teknologier inden for trådløs kommunikation og arbejder med en banebrydende trådløs platform, som er omdrejningspunktet for udviklingen af fremtidens antidronesystem.

MyDefence er en ung og særdeles innovativ virksomhed. Du bliver en del af et uformelt miljø med særlig vægt på høj faglighed og sparring fra engagerede og kompetente kollegaer. Som medarbejder bliver du værdsat, og arbejdsmiljøet og det sociale sammenhold er prioriteret højt.

Ansøgningen

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Chief Operating Officer Ricky Lund på tlf. 3140 0478 eller mail rl@mydefence.dk. 

Vi afholder samtaler løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV på job@mydefence.dk.